Следва

Портретът на една дама: Zoë Isabella Kravitz

Говори ми за ЛЮБОВ 2019: Стилияна Узунова

И тази година, както предишните три, през Февруари говорим за ЛЮБОВ!

Celebrities преди 5 години

Тя гримира в "Капките...". Дегезира, променя, маскира, крие... Много, много е добра. Художник, гримьор, фантастична жена, майка, всичко, което харесваме тия дни. Тя е едно русо момиче с учудено изражение и удивително много чар. Ето я, в кратка автовизитка, и после в питай-ще ти кажа, за Любовта!    



"Емоционална съм (понякога прекалено), критична и самокритична (понякога прекалено) , страстна, откровена (понякога прекалено), нетърпелива, обичам да се усмихвам и да усмихвам! Харесвам истинските Човеци!  В Семейството ни има доста художници. Един от прадядовците ми е зограф от Самоковската школа и е завършил иконопис в Атон. Родителите ми също са художници и аз на 5 разбрах каква искам да бъда!  Завърших Художествената гимназия. И академията. Магистър "Книга, илюстрация и печатна графика". През 2004-та на шега започнах да се занимавам с професионален грим покрай мои приятели от НАТФИЗ, работех по видео клипове, фотосесии, реклами, филми, телевизионни шоута и т. н.

Последната ми работа е в "Браво" на Ицо Хазарта... Един "бъзик", както казва той, с нашите "артисти".  С днешна дата съм отговорен гримьор на шоуто "Като две капки вода" /благодаря на семейство Халваджиян за гласуваното доверие от вече 15 години/ и продължават да ме изненадват и вдъхновяват хората, с които работя!  Но голямото ми откровение, бягство и вълнение... си остава пред платното! Там е моето място! Там се чувствам свободна ! За да оставиш нещо стойностно след себе си обаче се изисква много, много работа, компромиси и постоянство. Въпреки клишето, това е факт!

Тази година имам шанса да отида в Париж за два месеца! В Сите Ентернасионал дез`ар  МЕЖДУНАРОДЕН ЦЕНТЪР ЗА ИЗКУСТВА. Май месец подготвям поредна самостоятелна изложба. А най-големият ми успех е моето семейство! Казвала съм го и друг път: Късметлийка съм!"

V.S.: Как се казва най-голямата ти любов?
Стилияна Узунова:
Страхо.

V.S.: Защо точно той?
С.:
Защото не го е страх от нищо, а силата му е заразителна!

V.S.: Гримирана ли беше, когато се видяхте за първи път?
С.:
Да, естествено, но и той беше... от мен. Трябваше да играе лош похитител.

V.S.: Помниш ли болката в стомаха?
С.:
При второто секцио... да.

V.S.: Каква е тайната на успешното представяне на полето на обичането?
С.:
Да нямаш сценарий!

V.S.: Смееш ли да си помислиш за вечността в контекста на любовта?
С.:
Само ако... аз тръгна натам първа.

V.S.: Кога се калява стоманата във връзката и кога се слага оръжие?
С.:
Класиката е след скандал.

V.S.: Една емблематична лав стори, която винаги, когато ти се разклати увереността, ти я връща?
С.:
Чак да ми я връща не, но се сещам, когато бяхме в шести клас и много ни вълнуваше Маргарет Мичъл (разбираемо за възрастта), Скарлет в тежки моменти казваше: "Ще мисля за това утре, когато ще мога да го понеса".

V.S.: Най-приятният спомен от детството?
С.:
В планината... изсъхналата трева от слънцето, гигантски борове и аромат на мащерка! С дядо ми Стилиян (кръстена съм на него и сме родени и двамата на 2 август).

V.S.: Как се обича дете?
С.:
... с илюзията, че можеш да го предпазиш от много грешки, и с всичкото, на което си способен!

V.S.: Вечно се усмихваш, къде завърши тази специалност?
С.:
Самоука съм!

V.S.: Една интимна думичка, написана напоследък върху тайна бележка, залепена на хладилник или прошепната на уше? От теб на другия, от него - на теб?
С.:
"Заспаха ли?"

V.S.: Фаталната жена, в която всички се влюбват безпаметно, а половината се гръмват, изглежда как? Облечена, обута, гримирана?
С.:
Ха-ха, наистина познавам такава. Руса, с червено червило! Но, често... не е облечена.

V.S.: А момичето, което обиква един, който никога не пожелава да си тръгне и после за двама им поети пишат поеми, а писатели - романи? Какво носи, какъв цвят е косата й, какъв е гримът й?
С.:
Оооо, какви "поеми" се раждат в днешно време! Предполагам е с микроблейдинг, вампирски лифтинг, филъри и всичко най-най... По последна "БГ мода"!

V.S.: Шантажът как го приемаш?
С.:
Ако е в някой изпипан трилър - добре.

V.S.: А манипулацията?
С.:
Ако са благородни целите й... пак добре!

V.S.: Кога играта става груба, т.е. престава да е забавление?
С.:
Когато излязат двете чертички на теста.


Благодарим на ресторант „Щастливеца" на ул. „Сан Стефано" 22 за топлата, уютна, много вкусна, предразполгаща атмосфера!

Освен там, хапваме щастливо и любовно и в ресторант „Щастливеца" на бул. „Витоша" 27.


Уловихме разговора и емоциите си в обектива, благодарение на Huawei Mate 20 Pro, който, освен изкуствен интелект (ИИ), има и тройна основна камера (40MP, 20MP и 8MP), разработена в партньорство с експертите във фотокамерите Leica. И е истинско бижу за мобилната фотография!


Вижте още кой ни ГОВОРИ ЗА ЛЮБОВ през 2019 г.:
Мон Дьо
Глория Петкова
Биляна Савова
Здравка Евтимова

Fyre
Тома Марков
Мила Искренова
Тео Чепилов
Дара
Емануил Алберт
Елица Матева - Елма

More Celebrities

Драма и възторг: Катрин и всички други принцеси на Уелс в историята

Celebrities преди 11 часа

В историята е имало само 10 принцеси на Уелс. Въпреки че въпросните знатни дами вляха в монархията нова кръв и интелигентна различност, всички те са източник на очарование и... скандални клюки.