Следва

Спечели 2 двойни билета, за най-доброто на София Филм Фест тази година!

Да или Не: Меган като медицинска сестра, облечена от Victoria Beckham

Victoria Beckham за мед. сестри...

Celebrities преди 5 години

Това, че херцогинята на Съсекс е в осмия месец от бремеността си, не би следвало да означава и никак не изключва факта, че е освободена от отредените си длъжности. По повод Деня на Обединените нации, Меган и по-силната й половинка Хари, са част от тържеството в Уестминстърското абатство.

След първия подбран аутфит, в който прилича на тиква в лицето заради високото поло, канадско-британската дама избира и втори, отново решен изцяло в бяло. Ансамбълът, обединяващ рокля (за 3700 лева, намираме я тук) и палто, перфектно акцентиращи, а същевременно и прикриващи недостатъците, са custom made по поръчка за Меган М. с подпис от Victoria Beckham.

Вдъхновен от последната Fall 2019-та колекция, ансамбълът получава цялостния си завършек с цветово аксесоарно разчупване в дълбок смарагдовозелен нюанс, елегантно прибрана коса и безупречно натурален, даващ свежест на излъчването, грим. В крак с кралските правила, херцогинята е длъжна да инкорпорира шапка в цялото, която в случая прилича на диадема за военна медицинска сестра, но какво да се прави - Етикет!

Но не само шапчицата на мед. сестра, а и ръката на Маркъл привлече силно внимание - или по-точно - липсата на годежния пръстен. Колкото и да (не) съществува вероятността бившата актриса да е забравила пръстена си, оправдаваме я с факта, че е бременна и подуването е нормална проява за състоянието й.

Влюбени сме в избора на Меган, симпатичен и ненатрапчиво провокиращ да мислим за хубавото време и монохромното в бяло, модно изразяване. А вие, как оценявате избора на херцогинята? Отговорите в анкетата долу>>>

Анкета

Допада ли ви бялата визия на Меган?

More Celebrities

Драма и възторг: Катрин и всички други принцеси на Уелс в историята

Celebrities преди 5 часа

В историята е имало само 10 принцеси на Уелс. Въпреки че въпросните знатни дами вляха в монархията нова кръв и интелигентна различност, всички те са източник на очарование и... скандални клюки.