Следва

Живото колие на Bvlgari, една брилянтна приказка за красиви жени, не обезателно испанки

Petar Petrov се продава (и разпродава) за 925 евро чифта

Че са скъпи - скъпи са, но пък май си заслужават...

Shopping преди 5 години

"Изберете Siena ботите на Petar Petrov, за да сте сигурни, че ще оставите силно впечатление този сезон. Чифтът, изработен в италианските традиции и решен в млечен pistachio вариант на зеленото, комплиментиран с мръсно бели връзки по продължение цялата дължина на обувката - от пръстите до над глезена и завършени с блестящ златист ток."

С това доста илюстративно и ласкаво описание, mytheresa.com лансира дизайнерския чифт, носещ подписа на българина Петър Петров. И как няма, при положение, че всеки чифт е оценен на скромните 925 евро или 1 813лв. Тук не роптаем срещу цената, напротив - съвсем наясно сме, че pricetag-ът на всеки подобен продукт носи не само качеството на кожата и майсторлъка на впечатляващата изработка, а и надбавената стойност от усещането да носиш (в случая обуеш) нещо, в което е вложено толкова време, внимание и отношение. А пък това, че дизайнерът е българин, само може допълнително да ни радва.

Обувките, на пръв поглед - за някои и на втори -  може би нищо особено, но честно казано дали повлияни от замъгляващия всякакви реални представи "апел" към всички купувачи от немската retailеr компания, или опиянени от съвсем реалния и доста привлекателен вид на ботите Petar Petrov, единодушно даваме своите 1 813 лева с ясното съзнание, че в замяна на същата сума бихме могли да закупим Le Mini Chiquito на Jacquemusчифт Manolo Blahnik и моментално няколко рокли от намалението в &otherstories - ей, така, за настроение.

Относно колко е разумна сумата, може да бъде образувана дискусия, но, за да не влизаме в излишна полемика, питаме само: Взимаме ли ги веднага, или оставяме необуздания моден порив да отлежи още малко?

More Shopping