Следва

Всички носят: Маноло, моя Любов!

Живото колие на Bvlgari, една брилянтна приказка за красиви жени, не обезателно испанки

То е част от удивително красивата им нова флорална колекция, еманация на женствеността и ювелирното изкуство, която носи привлекателното име Fiorever. 

Shopping преди 5 години

Бижутата в нея са аплауз за ретрофутуризма (именно така цветните мотиви от бъдещето са си представяли бижутерите през 60-те) и добрия стар италиански шик. В постоянния асортимент откриваме солидно разнообразие от колиета, обици, гривни и пръстени. Част от нещата са достатъчно достъпни, по мерките на жанра, разбира се, други са умопомрачително скъпи.

Със сигурност очичките в колекцията тази година събира изключително ефектното колие-пончо. Разпознаваемите мотиви на четирилистни детелини и пискюли, свързани с верижки, са свързани в изключително красива яка. Динамичността на цялата конструкция се подчертава идеално от играта със светлината на брилянтите.

Божественото колие има шанса да се намира на шията на испанската актриса Урсула Корберо, в сърцето на която Bvlgari заемат особено място: "Това е другото име на dolce vita, при една доста съвременна интерпретация. Толкова години вече марката създава божествени неща - винаги в точно съответствие на модерните стилове на всяко време. Мисля, че брандът се дължи като отделна личност, като човек, в което е и тайната им. Стилът на Bvlgari е особен и надарен с удивителна сила. Много харесвам факта, че всичко това се предава на бижутата и часовниците им, те са като живи!"

More Shopping