Следва

15 неща, които да си купим от намалението на &Other Stories сега, но да носим и следващия сезон

Скулптуралната женственост на Antonio Berardi

Комуникация между въздушността на обемите и драматичността на строгостта...

Runway преди 5 години

След поредицата великолепни ревюта, на които станахме свидетели в последния месец, с концептуална фотосесия Антонио Берарди представя колекция за едноименния си бранд. Отказвайки се от стандартния фешън шоу формат за презентиране, дизайнерът аранжира предложението си в едно от скритите съкровищни пространства на Милано.

Относно вдъхновението - Берарди фокусира възгледите си върху вечерното облекло, интуитивно налагащо твореца да се отдаде на склонността си към драматизма и мегаломанията. От гледна точка на дизайн, Креативният работи в полето на контраста между строгостта на правата, тип колона, форма и фееричноста на скулптурираните обемни и женствени фигури.

Цветово Антонио аранжира цялото в полето на черните и бели тонове. Връхната точка на драматичност добива реален образ с инкорпорирането на искрящи маджента и червени нюанси, използвани в разнообразие от десенирани текстилни разработки.

Драматично-въздушната колекция на Antonio Berardi, в галерията горе>>>

More Runway

Седмица на модата в Париж Есен/Зима 2024: простата гениалност на Miu Miu

Runway преди 2 седмици

Не знаем как, но Miuccia Prada не спира да ни учудва, впечатлява и вдъхновява с желанието си да разглоби всяка колекция и всеки тоалет, независимо дали в Prada или Miu Miu, на неговите зъбчета и компоненти.