Крадем визии: Да се сгодиш като Джей Ло

Крадем визии: Да се сгодиш като Джей Ло

Топ за 122 долара и пръстен за няколко милиона са чудесна комбинация...

Никога не сме криели възхищението си от способността на Дженифър Лопес да прави и най-обикновената дреха да изглежда зашеметяващо. За латино дивата е без значение дали ще носи специално изработена от самата Донатела Версаче вечерна рокля, или бял топ за $5 от ASOS. Видът й буди удивление и в двата случая - не толкова заради разнообразния стилов подход, колкото заради горещата кръв, течаща във вените й и имаща способността да направи и най-големия парцал да изглежда като секси custom made кутюр.

През уикенда изпълнителката се сгоди за бейзболиста Алекс Родригез, а на ръката й се настани диамантен пръстен за милиони долари. Това не помрачи по никакъв начин спортния "отпускарски" стайлинг на Джен - Nike анцузи (дори не са Vetements & Levi's!!!), бикини за деветнадесет долара и обеци за четиредесет и шест са сред предпочитаните в куфара на Лопес, приготвен за Бахамите.

Поровихме се и открихме откъде да се сдобием с ключовите стайлинг елементи от островния гардероб на певицата, пък току-виж и ние сме се сдобили с впечатляващ годежен пръстен от любимия си през следващия уикенд>>>

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.

Още от ViewSofia