Следва

Догодина ще се гримираме с Hermès

Детокс ритуал за сияйна кожа от Esthederm

Заемаме се сериозно с подготовката за новия сезон, състояща се не само от подновяване на гардероба, но и още съживяване на кожата от нанесените щети през зимата...

Face преди 5 години

И за да се случи този процес по най-приятния възможен начин, и за да се поглезим заслужено през настоящия женски месец, френските бюти специалисти от Esthederm бързат да ни изненадат със съблазнително предложение.

Двата иконични продукта за бранда от серията Osmoclean, а именно нежният крем за почистване на пори и озаряваща маска с изглаждащ ефект, работещи като великолепен тандем заедно, идват на промоционална цена от 89.90 лв., вместо редовната от 128 лв., а като допълнителен бонус се радваме на красивата кутия и страхотния клетъчен крем в размер от 10 мл.

Детокс ритуалът осигурява дълбоко почистване и интензивна хидратация за пълно възстановяване на кожата в три стъпки:

 

1. Експертно почистване, което абсорбира замърсяванията, локализирани дълбоко в порите.
2. Съвършено изглаждане с 2-в-1 действие, състоящо се едновременно от ексфолиант и маска - активните съставки проникват в сърцевината на клетките, абсорбират излишния себум и елиминират несъвършенствата, причина за повехналия и сивкав тен на кожата.
3. Интензивна хидратация, благодарение на обогатената със серамиди и липиди формула, идентични до естествено наличните в кожата. Кремът стимулира междуклетъчния обмен в кожата, за да се поддържа оптимално ниво на хидратация.

Промоционалният пакет поръчаме ОТТУК.

More Face