Следва

Имитацията е висша форма на ласкателство: Ким като Наоми х5

Клеър Уайт Келър ще представи първата си мъжка (runway) колекция за Givenchy във Флоренция

Дизайнерката е обявена за гост в графика за Pitti Uomo Пролет/Лято 2020, по време на което ще представи първата си мъжка рънуей презентация...

All fashion преди 5 години

Един Моден месец приключи, но това далеч не означава, че настъпва някаква творческа пауза или приготовленията за вече следващия търпят някакви отлагания. Малко след като февруари приключи с разтърсващото последно ревю на Карл за Chanel, графиците за май/юни, когато е ред на мъжките колекции да бъдат презентирани, вече са почти запълнени, без особени тенденции за грандиозни промени. Menswear колекциите за Пролет/Лято 2020 по стара традиция ще бъдат представени както следва - в Лондон, последван от Милано, Pitti Uomo във Флоренция и grand finаle в Париж.

Изненади и този сезон не липсват - преди броени часове бе обявено, че дебютната колекция мъжка мода на Клеър Уайт Келър за Givenchy ще бъде представена именно в рамките на Pitti Uomo, а не в Париж. Обявена като гост-дизайнер на предстоящото събитие във Флоренция, Уайт Келър ще представи мъжките си дизайни на 12-ти юни. "Януари беше почти като първата глава в книгата", разказва Клеър пред WWD. "Pitti е възможността да предприема стъпка към много по-обхватна колекция, а това си е голяма възможност за самата мен като творец! Ще мога да изразя какво искам да правя и също така да демонстрирам по-детайлизирано представата си за Givenchy мъжа." И ние нямам търпение, Клеър, но до юни има време да си припомним още поне няколко пъти предходната menswear колекция на френския бранд>>>

More All fashion

От ципа на Ема Стоун на Оскарите до ципа като символ на независимост

All fashion преди 22 часа

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 1 ден

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.