Следва

#ootd: SOS, не мога да лайквам!

Имитацията е висша форма на ласкателство: Ким като Наоми х5

Ким Кардашян облече винтидж Versace рокля за сватбата на Chance the Rapper - както обикновено пищните й форми и провокативно излъчване привличат вълна от внимание, готово всеки момент да "счупи Интернета", както се казва на онлайн език...

All fashion преди 5 години

Този път обаче реакцията на инстаграм общността не е провокирана от липса на корсаж, абсолютното отсъствие на горна част или извивките на полуголото й тяло, а от поразителната прилика с един определен аутфит на богинята майка - Наоми Кембъл. Публиката е убедена, че Ким К. копира супермодела, а от любимия ни Instagram акаунт, стриктно следящ за всички модни гафове на световната сцена - @dietprada - не закъсняха с ваденето на косвени доказателства от архива.


*Питат Ким Кардашян каква иска да стане, когато порасне, а тя посочва. LOL.*

Ким се появява на сватбата с повече от прилично закъснение и повече от неприлична рокля. На жената й трябва glam време - не я виним. Престъплението обаче идва не от закъснялата поява или от хомогенната по странен начин комбинация от лилаво, зелено и синьо (въпросното винтидж Versace), а от факта, че роклята на Кими е дословно копие на тази, която облича Кембъл през 96-та.

Благодарение на богатото Интернет пространство, не отнема много време и усилия да се проследи как Кардашян копира (или се "вдъхновява") от Наоми от едно известно време насам. Потребител на Twitter бе първият, който дръзна да отправи директно обвинение към Кралицата на голите селфита: "Веднъж е инцидент. Втори път е съвпадение. Трети път е модел."

Честно казано, ако това е начинът съпругата на Канйе да се облича по-прилично или поне да се облича, нямаме нищо против, въпреки че не сме съвсем съгласни кредитът и овациите в комплект с обвиненията да бъдат отправени към сестрата Кардашян - все пак момичето не се облича само и това е ясно откакто свят светува, колкото и да й се иска да си припише заслугите.

Прилагаме доказателства за всичките общо пет пъти, в които бюти могълката прекопира добрата си приятелка Наоми. Ако не друго, то поне едно е ясно: Наоми е style Кралица и всички трябва да й се кланяме!

More All fashion