Следва

Ако ще е гарга, да е рошава. Ако ще е часовник, да е Rolex. Ако ще е хранителна добавка, да е Nutrilite.

Лейди Гага е бременна!

newsflash...

Celebrities преди 5 години

На Брадли ли е, не е ли? Как, какво, защо? Ще ги развежда ли с Ирина или няма? И ние, точно както и вие, имаме около стотина въпросителни относно бъдещото дете на Лейди Гага.


Mother Monster е бременна... но не с human child, а с АЛБУМ! Поне така се изрази самата певица в социалните мрежи, където адресира слуховете, че е в очакване на първородния си наследник.

А най-вълнуващо от всичко е, че по поредната си тава Лейди-то работи не с кого да е, а с Риана и продуцента Bloodpop, което автоматично значи, че може да очакваме поредната Gaga girl-power collab, като смаш хита Telephone с Бионсе от преди 9 години.

Е, не е бебе от Купър, но пък... има време!


More Celebrities

Внезапно слабичката Кейти Пери и пак ли за онова лекарство става въпрос

Celebrities преди 1 ден

Кейти Пери и силно вталената й фигура, демонстрирана в прозрачна мрежеста рокля на музикалните награди iHeartRadio 2024 възбудиха добре познатия ни шум около "обичайния заподозрян" - Оземпик. 

Pre-Fall 2024 на Dior и всички звездни гости на Мария Грация Кюри

Celebrities преди 1 ден

На 15 април в Ню Йорк беше показана предесенната колекция на френската модна къща Dior. Творческият директор Мария Грация Кюри събра на първия ред куп на шоуто в Бруклинския музей куп звездни посланици на марката.