Следва

Уличният стил на звездите: На Ирина шареното прилепнало клинче

Ако ще е гарга, да е рошава. Ако ще е часовник, да е Rolex. Ако ще е хранителна добавка, да е Nutrilite.

Организмът трябва да работи като добре смазан часовников механизъм, например швейцарски или френски...

Health преди 5 години

via GIPHY

Има си някои всеобщи истини в този живот - нито има нужда да ги доказваме, нито да ги оспорваме, най-малко пък да ги неглижираме - и така общо взето през целия живот. Ето например, макар на 3, на игралната площадка трябва да се позиционираме в средата на пясъчника, иначе няма да имаме достатъчно пространство да разгърнем потенциала си в строенето на замък; в гимназията или сме най-добри във всички начинания, или въобще не се опитваме; впоследствие отлично разбираме, че мартини се прави единствено и само с джин, а не с водка; на малко по-късен етап започваме и с осъзнаването, че ако нещо ще стои на дясната ни китка, то е редно да е часовник, за предпочитане Rolex или в още по-добрия случай - Cartier; ако ще се грижим правилно за организма си, то, или приемаме препоръчителните пет порции плодове и зеленчуци от петте възможни цветови групи, или обричаме организма си на глад откъм едни от най-важните нутриенти.

via GIPHY

Въобще не развиваме някаква маниакална теория за максимализма (освен в моден аспект - там се кълнем!), просто подчертаваме: въпрос на отношение е, ако ще се прави нещо, то поне да има смисъл.

via GIPHY

via GIPHY

Последното от гореизброените е препоръчително да бъде осъзнато на по-ранен етап от житейския път, ако ли не, няма нищо непоправимо, разбира се, просто да изградиш навик отнема време, респективно усилия... респективно, действайте! Добре, де, на пясъчника изолираме останалите дечурлига по краищата, в училище поддържаме успех по един или друг начин, часовник се купува, а с този режим на хранене има ли оправяне? Има ли желание, има и начин - с малко помощ оттук и оттам все пак има начин да инкорпорираме това фрапантно количество зарзават в ежедневното си меню.

Засиленият прием на свежи плодове и зеленчуци не изключва от менюто останалите хранителни вещества, също толкова нужни за правилното развитие на екосистемата на организма, а единствено набляга на факта, че подпомагат благосъстоянието на чревната флора. The struggle is real, приятели, защото цели 3 от 4 възрастни в света не успяват да си набавят този препоръчителен хранителен прием. Ако вече сме пораснали, неяденето на плодове и зеленчуци няма да стопира растежа, но пък балансираното и разнообразно хранене със сигурност би подпомогнало поддържането на психическото и физическо крепко здраве през следващите години.


Петте цветови групи - зелени, бели, жълти, червени и лилави; като всяка от тях доставя специфични и ценни хранителни вещества.

За целта използваме, как да кажем, Rolex-а сред помощните средства, Cartier-то на хранителните добавки - все пак ще настройваме организма на нова програма - а именно обновената формула на стария доверен познайник NUTRILITE - NUTRILITE DOUBLE X. С име на супергерой и ефективност на голяма строителна компания, NUTRILITE DOUBLE X и ексклузивния му комплекс PhytoBlend осигуряват 12 основни витамина, 10 основни минерала и есенциалните фитонутриенти от всичките пет цветни групи. Осигуряващият широк спектър на фитонутриенти NUTRILITE, се грижи тялото да получава растителни продукти от всичките пет цветови групи, като добавя щипка разнообразие към ежедневната диета.

Идващ да спаси недостига на витамини, минерали и фитонутриенти, NUTRILITE DOUBLE X не просто удвоява, а направо утроява ефекта от ползата си и то използвайки по-фини хранителни екстракти, дори в по-малки и лесни за преглъщане таблетки. Хранителната добавка съчетава най-доброто от природата с най-доброто от науката; най-модерното сред опаковките с най-комфортното сред начините на пренасяне, за да осигури най-добрата възможност да осигурим богатството на природния си потенциал!


За оптимални ползи и по-добра абсорбция на всички хранителни вещества се препоръчва да се вземат по 3 таблетки два пъти дневно с храна: сутрин, за да се обогати естествения потенциал на организма, през деня и вечерта, за да се възстанови вътрешното равновесие.

More Health

Детокс напитката, която топи мазнините за 14 дни

Health преди 1 месец

Търсите решение за изгаряне на мазнини и възстановяване на силуета за само 14 дни? Не търсете повече! Ето една магическа детокс напитка, която, ако включите в ежедневната си рутина, ще стимулирате метаболизма и ще постигнете целта си, ако тя е здравословно отслабване.