Следва

WIN IT! Ако ще е гарга, да е рошава. Ако ще е часовник, да е Rolex. Ако ще е хранителна добавка, да е Nutrilite.

Уличният стил на звездите: На Ирина шареното прилепнало клинче

Hi, there, miss Sporty...

Celebrities преди 5 години

Ако досега не знаехте, то на фитнес се ходи с големи златни халки, слънчеви очила и прилепнал флорален клин. Изключете първите две от уравнението, имате спортен екип, включете ги, и получавате спортния екип на Ирина Шейк.


Няколко часа във фитнеса ежедневно са абсолютно задължително верую за 33-годишния модел, който изповядва "религията" не на силовите спортове, а на това да тренира за собственото си удоволствие, което се вижда и от подобаващото, или пък не, наличие на модни аксесоари некореспондиращи си в едно изречение с фитнес зала.

Спортното екипче, решено напук на дискретните цветове, в които се обличат всички за тренировка, иначе е на Nike и съчетава коралов суичър и цветно клинче с флорален принт, което очертава по възможно най-апетитния начин формите на Шейк.

Иначе - по подразбиране, едногодишната щерка на Ирина е в ръцете на тати Брадли, за когото упорито се говори, че върти бурна афера с Лейди Гага, докато мама отделя време за себе си в една от топ спортните локации на Ел Ей.

More Celebrities

Драма и възторг: Катрин и всички други принцеси на Уелс в историята

Celebrities преди 15 часа

В историята е имало само 10 принцеси на Уелс. Въпреки че въпросните знатни дами вляха в монархията нова кръв и интелигентна различност, всички те са източник на очарование и... скандални клюки.