Следва

Street style вдъхновения: Баба Марта бързала

We love: На Nanushka не шаловете, а керамиката

null

All fashion преди 5 години

Не се лъжете по името - Nanushka на Сандра Сандор всъщност е от Buda Fckn Pest a.k.a. Будапеща, Унгария. Но това са неща, ясни като бял ден неща.

Завидно популярни станаха шаловете-забрадки на бранда, който вече се продава над 30 страни в 200 магазина, включително във важни шопинг локации като Selfridges, Browns, MyTheresa, Nordstorm и производни.

Всички ги носят, а скоро всички ще ги и пият. Sounds funny? Създаденият през 2005-та бранд пуска колекция керамика. Новата линия носи интересното Nanoha и е съвсем логичното продължение на марката, имайки предвид че креативната Сандра израства с този достолепен занаят.


Вази, чаши и купички, изработени по традиционната японска техника на керамика - раку, ще са част от първата колекция с интериорни аксесоари, а цените им ще варират между 35 и 160 паунда.

Полетът до Будапеща, където, иначе, е разкошно, е едва час, а керамиката на Nanushka, влизаща в продажба след точно три дни, определено си заслужава поглед и два, и три.

More All fashion

Кой би предположил, че ципът е свързан с история за независимост?

All fashion преди 5 часа

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 1 ден

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.