Следва

Свободные миллиарды. 52-ри набор как ви е?

Петъчна доза секс: Ако е Хавиер, да е Бардем

caliente...

Love преди 5 години

Като ще е клише, поне да е то тези тежките, дълбоките, истинските, които са толкова семпли, че точно това ги превръща в нещо ежедневно, писнало на всички.

Трябва да си абсолютно бездушен, за да не ти трепне от Бардем, който ухае на марципан по онзи особено предизвикващ сетивата начин /или поне така си го представяме/, гледа с бадемови очи и носи грешното /по хубавия начин/ в устните си, плод на любовта между актрисата Пилар и бизнесмена Хосе.

От точно 15 дни вече на 50, Хавиер е изконен прототип на значението мъж в пълния му смисъл. А най-хубавото му е, че колкото по-пораснал, толкова по-хубав става - на малко от силния пол им седи това, нали?

Натрапчивите тръпчинки намекват колкото за неопитомяване, толкова и за споделеност от онази, за която всяка жена си мечтае, неговата, обаче, е Пенелопе Круз. Комбинацията от двамата - разкошна & адски гореща.

Иначе, днес се потапяме в него, защото... е сладко-стипчиво, точно като петък, точно като името му: Хавиер Бардем в няколко секси кадъра в галерията горе>>>

More Love