Следва

Почисти и разкраси: Крис Захариев и ГРАДЪТ

Свободные миллиарды. 52-ри набор как ви е?

Милион, милион, милион длинным рублем...
/просторечие/ лёгкий и большой заработок;

Celebrities преди 5 години

В последно време се наблюдава една определена тенденция при влюбванията или по-скоро в процеса на "оженване" и "омъжване", която най-общо би могла да бъде описана, като добавим ново значение към "уреждане" в страниците на тълковния речник.

via GIPHY

уреждане /съществително нарицателно, ср.р., ед.ч./: да хванеш добра партия за женитба, независимо посредством какви действия и ритуали; да се ожениш/омъжиш за богат наследник, незадължително изкарал парите си сам; незадъжително добре изглеждащ; никак не е задължително и да ви дели някаква поносима възрастова разлика - единственото важно е да има скъпа кола (поне една), да има голяма къща, по възможност и няколко апартамента из страната и чужбина; да може да си позволи ваканционни преходи поне веднъж на всеки месец (подчертаваме, зимата - островни такива) и задължително условие - да може да снима добре, за да се използва снимковия материал като доказателство за въпросното "уреждане";

via GIPHY

Сигурни сме, че знаете за какво говорим :)

Та, в този ред на мисли, повод за "уреждането" и палитрата тълкования, която се влачи след него, дава тазгодишният списък на Forbes.ru с деветдесетте и осем милиардера от руски произход, включени в глобалната класация за най-богатите хора на планетата. Тъй като един от главните критерии при "уреждането" е състоянието на обекта, с който се извършва действието, сметнахме за добре да разгледаме какво се предлага на руския пазар - вариациите от набори е голяма (за всеки/всяка има по нещо), откъм авоари и естество на бизнес заниманията също има какво да се избере.

via GIPHY

Спираме се именно на руснаците, не защото няма достатъчно арабски шейхове и американски self-made предприемачи, а първо, защото са най-много като брой в класацията (98) и второ - защото винаги сме си мечтали за петролен кладенец, а всеки от тях разполага с поне по един. За да е всичко точно и честно, подбрахме петнадесетте свободни милиардери, чиито кратки биографии и описания на състоянието, са на разположение за лично ползване в галерията горе>>>

via GIPHY

P.S.: Подредбата е по-състояние, не по-красота, много молим!

P.S.II: За по-амбициозните и напористи дами, предоставяме и информация за оглавяващия класацията Леонид Михелсон, основател и собственик на "Новатек", който обаче, поради лошо стечение на обстоятелствата, е женен с две деца.


Леонид Михелсон
снимка: FinRussia.ru

More Celebrities

Драма и възторг: Катрин и всички други принцеси на Уелс в историята

Celebrities преди 4 часа

В историята е имало само 10 принцеси на Уелс. Въпреки че въпросните знатни дами вляха в монархията нова кръв и интелигентна различност, всички те са източник на очарование и... скандални клюки.