Следва

iHeartRadio Music Awards: Какво облякоха Хайди и компания

Почисти и разкраси: Крис Захариев и ГРАДЪТ

Чисто нов градски шедьовър откри националната инициатива „Почисти и разкраси с Cif“ на специално събитие, което събра десетки посланици на промяната към по-чиста и красива градска среда в България.
 

All About Life преди 5 години



За втора поредна година Cif продължава каузата си да вдъхва живот на занемарени градски пространства. Миналогодишният добър пример показа, че Cif успя да вдъхнови хиляди хора, с чиято помощ брандът върна красотата на четири градски кътчета в България.

Тази година каузата продължава.

Първата трансформация от кампанията отново допринася за по-добрия вид на емблематична за София локация - Княжеска градина. Зад паметника на Съветската армия беше преобразен занемарен фонтан, прекрасно носталгично място в града за срещи и общи спомени.



Трансформацията на фонтана в Княжевската градина включи цялостно професионално почистване на изрисуваните и замърсени компоненти, поставяне на дървени шезлонги за отдих, на кашпи с цветя, които да внесат цвят и красота, както и огледални повърхности, в които да се оглеждат веселите лица на посетителите на градината. Преобразеното място получи и ново име: „Фонтанът на отраженията“.



Творческият екип на Cif ще преобрази 3 градски кътчета в хода на кампанията, а за четвъртото всеки може да гласува на cifcleans.bg. На сайта потребителите ще могат и да качат своите предложения за още занемарени места в България, които да се състезават за новия си облик.

Всеки, качил снимка или гласувал за място, се включва в томболата за седмични награди: безжични слушалки и продуктови комплекти, както и за голямата награда – фотоапарат за моментни снимки.



Посланик на първата градска намеса е вдъхновяващият влогър и млад режисьор Крис Захариев, с който неотдавна коментирахме задълбочено Оскарите. Днес насочваме вниманието към собствения терен - София, и акцент ГРАДЪТ през "обектива" на един добър негов жител /под добър разбираме и загрижен, освен талантлив/ - Крис.

V.S.: Оприличи София на друго?
Крис Захариев: Джаз музика.

V.S.: Какво витае в главата ти в момента? 
К.:
 Филмова лента.

V.S.: А какво звучи в ушите ти в момента?
K.:
HILLSONG UNITED.

V.S.: Основните точки в главния ти софийски маршрут?
K.:
Се появяват в движение.

V.S.: Къде не стъпва артистичното ти стъпало?
K.:
Не знам колко е артистично стъпалото ми, но май е стъпвало навсякъде. Битаци, затвора, президенството, джунгли, върхове, мегаполиси и изоставени махали.

V.S.: София като "стара госпожа" има свои тайни, най-сладката, най-загадъчната?
K.:
От известно време насам се влюбвам в малки, затънтени безистени и вътрешни дворчета в центъра. Те са скритите перли на столицата.

V.S.: Какво би хванал да изчистиш в този град още утре?
K.:
Ако се сложат знаменца и лапмички между покривите на сградите на “Графа”, брои ли се за чистене? Защото още утре искам да сложа знаменца и лампички там.

V.S.: Ако аз бях чужденец, къде би ме завел?
K.:
Ще грабнем по едно капучино и ще се качим на покрива на някоя кооперация в центъра, за залеза.

V.S.: Какво би ми разказал?
K.:
Че София е един от най-старите градове в Европа, и че малко по малко става все по-красива.

V.S.: Какво ни липсва, за да станем финално "мой малък Лондон"?
K.:
Повече характер. Доста се опитваме да бъдем от всичко по малко. Малко европейско, малко американско, малко екзотика и малко соц. Нека сме си малко други и доста ние. /Също знаменца и лампички на “Графа”/.

V.S.: Защо застана зад инициативата “Почисти и разкраси"?
К.:
Защото вярвам, че има градски пространства, които могат да се преобразят и променят в чудесни кътчета, с малко почистване и въображение. Искам да съм част от тази промяна.


На откриването момчетата от Freerun Bulgaria чрез паркур изкуството раздвижиха градския шедьовър пред публиката.



 

Екипът на кампанията „Почисти и разкраси с Cif“ е все така мотивиран да даде нов живот на още занемарени пространства в страната. Освен да внесе промяната и да превърне мръсното в чисто и грозното в красиво, мисията на бранда е да създава нови градски шедьоври и да трансформира забравените такива, вярвайки, че съзнанието и отношението на хората се променят, когато средата около тях е чиста и красива.

More All About Life

Tanqueray с нов продукт в България

All About Life преди 1 ден

Световноизвестната марка джин Tanqueray пуска нов продукт на българския пазар. Продуктът е изненада за мнозина, тъй като е безалкохолната алтернатива на Tanqueray London Dry и е създаден за безалкохолни коктейли със същия, неустоим вкус. Идеята на бранда е, че всеки може да се наслади на Tanqueray 0.0 без да прави компромис с вкуса.

Може ли чешмяната вода да съсипе кожата и косата ни

All About Life преди 4 дни

В обществото битува схващането, че някои видове чешмяна вода могат да повлияят негативно на кожата и косата ни, но преди да навлезем в дълбочината на въпроса, нека първо се попитаме къде се корени проблемът.