Следва

Ела при мен във този сетен миг и ме завий с горещото си тяло!... (като одеяло)

Street style вдъхновения: Баба Марта бързала

March is such a crazy month…

Street Style преди 5 години

Март, модно, e най-добрият, но със сигурност и най-хаотичният месец, имайки предвид смесеността от всички сезони в едно. Днес ни е пролет, а утре пък зима.

Лудостта през месеца откъм моден аспект, често бива интерпретирана стилистично също толкова "лудо" и цветно. Например, изборът ни е блейзър, а този на най-добрата ни приятелка - кожено палто. В един по-екстремен случай ние сме със сандали, а тя с ботуши. Също толкова луди са и модните предложенията от улицaта, взети като пример в днешната порция “Street style вдъхновения”.

Малко след финала на модния месец, стилните лейдита остават в световните модни столици, а поради същата причина, разходените от тях аутфити с еднороден интензитет привличат вниманието на стрийт фотографите. Сходно с естеството на месеца, предложенията битуват в неопределима рамка, стилистика, цветова гама и посока, обединявайки ретро, фючъристик с маниера на шанелизма - класически, леко преувеличени и тенденциозни модни елементи.

Някои от модните фанатички и през март продължават с дебелите дрехи, а други вече са готови да си покажат голите крачета в ултра мини поли и strappy сандали. Стилистично се впускаме в лудата модна мания на Баба Марта, вдъхновявайки се от подбраните стрийт кадри по-долу>>>

More Street Style