Следва

Trend Report: Анималистичните бански тази година задължителни като малка черна рокля

Ела при мен във този сетен миг и ме завий с горещото си тяло!... (като одеяло)

ВИК
Дамян Дамянов

Почакай! Спри! Преди да си отидеш,
преди да треснеш като гръм вратата,
изслушай този мой последен вик:
ела при мен във този сетен миг
и ме завий с горещото си тяло!
Защото инак ще умра от студ...

Shopping преди 5 години

Модата и интериорът вървят в тясна връзка не просто по отношение на цвят, но и още текстура, принт, но дори и дизайн. Aко обърнем внимание на оувърсайзд шаловете, които моделите разхождат по подиума през последните сезони, както и сътворените именно от малки одеяла или големи шалове поли, които наблюдавахме като стрийт стайл максима за зимния сезон.

Пола Max Mara

Но дори и да не гледаме на нещата от модна гледна точка, героят на днешния онлайн шопинг лист присъства неизменно в ежедневието ни, обръщаме се към него ден след ден, независимо от сезона. Дори сега, когато смело разголваме глезен със скъсени прави джинси и кокетни китън токчета още с първите намеци за пролет, то, одеялцето, първо среща погледа ни при нужда от бързо и качествено сгряване, а усещането е сравнимо почти с истинска прегръдка.
 

Затова днес се впускаме в задоволителен шопинг по темата, докато уютно се намятаме с едно кашмирено такова и вече бързо пресмятаме всички останали модели, с които незабавно следва да се сдобием. А в селекцията с предни позиции се нареждат хайлайти като качествена изработка, фина материя като кашмир, вълна и памук, както нестандартен подход по отношение на цвят и финиш.

Всичките десет, в галерията горе>>>

More Shopping