Следва

Да или Не: На Лупита дяволските лещи?

-40, усеща се като животоспасяващо

Има пукнатина на екрана -- Няма пукнатина на екрана...

All About Life преди 5 години

Не, към днешна дата, 15.03.2019г., все още не е измислено универсално решение на застрашаващо световния мир явление "спукан екран", но пък към тази същата дата от Huawei предлагат да внесат временен покой в ежедневието, като сменят дисплеите на потребители си на ръба на нервна криза. Това, разбира се, до следващото пагубно изпускане, защото кой ли ги следи тези неща кога, какво и как се изпуска?!

via GIPHY

От днес до същата 15-та дата на април, всеки притежател на 1.Спукан дисплей и 2. Един от моделите Huawei Mate 20 Pro, Huawei P20 и Huawei P20 Pro, Mate 10 Pro, Mate 20 lite, P20 lite, Mate 10 lite и най-новото попълнение - Huawei P smart 2019, може да се яви на адреса на Центъра за обслужване на клиенти на Huawei в София (улица "Леге" 6) и да получи отстъпка до -40% от цената за извънгаранционна подмяна на своя екран, както и подарък - безплатно предпазващо фолио.

Сервизният център на Huawei в София, където се извършва услугата, се намира на ул. Леге 6 и е отворен от 9 до 18 часа от понеделник до петък. Повече информация за кампанията можете да намерите на официалния сайт на Huawei.

More All About Life

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 8 часа

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.

Астро: 4-те зодии, предразположени към психични разстройства

All About Life преди 8 часа

Коя зодия според вас е най-склонна към депресия? Кой е по-вероятно да има хистрионно разстройство на личността? Става дума за четирима представители на зодиакалния кръг, чиято психика е много лабилна.