-40, усеща се като животоспасяващо

-40, усеща се като животоспасяващо

Има пукнатина на екрана -- Няма пукнатина на екрана...

Не, към днешна дата, 15.03.2019г., все още не е измислено универсално решение на застрашаващо световния мир явление "спукан екран", но пък към тази същата дата от Huawei предлагат да внесат временен покой в ежедневието, като сменят дисплеите на потребители си на ръба на нервна криза. Това, разбира се, до следващото пагубно изпускане, защото кой ли ги следи тези неща кога, какво и как се изпуска?!

via GIPHY

От днес до същата 15-та дата на април, всеки притежател на 1.Спукан дисплей и 2. Един от моделите Huawei Mate 20 Pro, Huawei P20 и Huawei P20 Pro, Mate 10 Pro, Mate 20 lite, P20 lite, Mate 10 lite и най-новото попълнение - Huawei P smart 2019, може да се яви на адреса на Центъра за обслужване на клиенти на Huawei в София (улица "Леге" 6) и да получи отстъпка до -40% от цената за извънгаранционна подмяна на своя екран, както и подарък - безплатно предпазващо фолио.

Сервизният център на Huawei в София, където се извършва услугата, се намира на ул. Леге 6 и е отворен от 9 до 18 часа от понеделник до петък. Повече информация за кампанията можете да намерите на официалния сайт на Huawei.

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.