Следва

Я и ты, ние и Гоша... или как от дизайнер се става певец

Този четвъртък (21-ви март) заплатeте кафето си Julius Meinl с поема!

Само на 21-ви март (четвъртък) може да заплатите кафето си Julius Meinl с поема

All About Life преди 5 години



Виенският премиум кафе бранд Julius Meinl отбелязва глобалното събитие „Плати с поема“ в България. То се случва веднъж в годината на Световния ден на поезията – 21-ви март. В избрани заведения (които са се включили в кампанията) посетителите могат да заплатят за чаша кафе Julius Meinl като напишат авторска поема или споделят стихове от любими поети и дори рефрени от песни.



Повече от 155 години Julius Meinl е посланик на виенската кафе култура, която в исторически план вдъхновява артисти и писатели, предлагайки им творческо пространство, където да споделят и обсъждат своите идеи и креативна работа.

" В Julius Meinl вярваме, че кафето наистина играе важна роля, в отключването на вдъхновение и за това сме превърнали в наша мисия да инспирираме хората и да правим света по-добър с поезия."



Световният ден на поезията (21-ви март) и „Плати с поема“ е събитие, което хиляди почитатели на марката очакват с нетърпение, като единствения ден в годината, в който можеш да заплатиш кафето си с поема.



Тази година Julius Meinl в партньорство с изпълнителя и автор на песни с платинен статут Том Одел, съветваме хората да оставят телефоните настрана; да се „изключат“ от мрежата, за да преоткрият себе си и вдъхновяващия свят наоколо.

Събитието е световно и се случва в един и същи ден в повече от 40 държави.


*Кампанията Плати с поема се провежда е в избрани обекти, които са приели да участват в нея, на територията на цялата страна. Пълният списък със заведения може да намерите тук.


 

More All About Life

Можем, освен да го отпразнуваме, и да се замислим: 22-ри април е Денят на Земята

All About Life преди 1 седмица

Ние вярваме, че всеки ден трябва да бъде Ден на Земята. Но на 22 април (понеделник) ще имаме възможността да се обединим и заедно да направим нещо по въпроса за климатичните промени.

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 6 дни

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.