Да или Не: Зелената Кейт?

Да или Не: Зелената Кейт?

Happy St. Patrick's Day…

Денят на свети Патрик се слави с особена тежест в католическото вярване, утвърден като културно-религиозен празник от 17-ти век. Всяка година членовете на британската монархия, в случая херцогът и херцогинята на Кеймбридж, отдават почит, традиционно празнувайки с парада на ирландската гвардия.

По този повод, съобразено с темата и модния кодекс, Катрин отново залага на любимия си бранд Alexander McQueen, като избира класическо, структурирано с пеплум палто, решено в скъпарски зелен нюанс. За да акцентира допълнително върху важността на събитието, херцогинята на Кеймбридж инкорпорира прибрана и романтична прическа, както и още цветово еднороден фасцинатор (моделът шапка) от Lock & Co и разчупващи монохромността ръкавици и обувки, решени в черно.

Допускайки максималистската детайлировка и бижутерия да са част от ирландския военен костюм на съпруга си, Катрин е минималистично декорирана със златисти копчета, изработени от злато, брошка на трилистна детелина, както и многокаратни със смарагдов акцент, кралски обици. 

Въпреки липсата на изненада и известната умора в моден аспект, отново сме съгласни, че Катрин изглежда много стилно, аристократично и кралски, в истинския смисъл на думата. А вие, как оценявате зелената, свети Патрик визия на Кейт? Отговорите в анкетата долу>>>

Анкета

Допада ли ви зелената, тържествена визия на Катрин?

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.