Следва

#RIPDaddy

Acne Studios пуснаха богата колекция от ретро-деним

В стила на Америка от 90-те...

All fashion преди 5 години

Колекцията изобилства от хашлашки деним предложения за млади и млади духом хора, решили да надскочат всякакви тенденции и мейнстрийми и да се гмурнат в чаровното море на миналото, в случая с адрес Дивия запад, около него, и по-далеч, но пак със симпатии към Америката.

Доста скъпа, което не удивлява в случая с шведския бранд, колекцията съдържа отлично скроени деним якета, дънки, носталгични фланелки с дълъг и къс ръкав, аксесоари, сред които текстилни колани и чанти за през рамо, и влезе в продажба от 14 март. Новата пролетна спорта колекция на Acne Studios намигва и към миналото на самия бранд, интерпретирайки архивни работи на дизайнерите от 1996 и 1997 година. Вареният деним и пачуърк джинсите са неща, които очевидно никога няма да залязат съвсем, точно както модернизираните якета-бомбъри, тениските и дори панамите.


 



Всички тези дрехи, в стила на Америка и нейните трудещи се от 90-те са на сайта на Acne Studios.

More All fashion

Кой би предположил, че ципът е свързан с история за независимост?

All fashion преди 8 часа

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 1 ден

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.