Следва

#RIPDaddy

Acne Studios пуснаха богата колекция от ретро-деним

В стила на Америка от 90-те...

All fashion преди 4 години

Колекцията изобилства от хашлашки деним предложения за млади и млади духом хора, решили да надскочат всякакви тенденции и мейнстрийми и да се гмурнат в чаровното море на миналото, в случая с адрес Дивия запад, около него, и по-далеч, но пак със симпатии към Америката.

Доста скъпа, което не удивлява в случая с шведския бранд, колекцията съдържа отлично скроени деним якета, дънки, носталгични фланелки с дълъг и къс ръкав, аксесоари, сред които текстилни колани и чанти за през рамо, и влезе в продажба от 14 март. Новата пролетна спорта колекция на Acne Studios намигва и към миналото на самия бранд, интерпретирайки архивни работи на дизайнерите от 1996 и 1997 година. Вареният деним и пачуърк джинсите са неща, които очевидно никога няма да залязат съвсем, точно както модернизираните якета-бомбъри, тениските и дори панамите.


 Всички тези дрехи, в стила на Америка и нейните трудещи се от 90-те са на сайта на Acne Studios.

More All fashion

Не е тих лукс, а Max Mara: лукс и тишина по дефиниция на Седмицата на модата в Милано Есен/Зима 2024

All fashion преди 4 часа

Колекцията на италианската марка Есен/Зима 2024/2025 трябва не само да се гледа, но преди всичко да се докосва (и да се носи). И не си позволявайте да опростите всичко това да лесния етикет "тих лукс".  

Миналото: 20 "вехти", но епични кадъра от Лондонската седмица на модата

All fashion преди 3 дни

Тазгодишното издание стартира на 16 февруари, за да приключи в късните часове на утрешния ден. Следим внимателно показаното на подиума и не спираме да твърдим, че Седмицата на модата в британската столица има физиономия, характер и история, с които не могат да се похвалят посестримите й в Ню Йорк, Милано и дори Париж, вижте.