Следва

Апетитен бургер + готини чорапи = В.Н.Л.

We love: odeala.bg

Те носят много хубава енергия, което се усеща и без да си ги срещнал очи в очи...

All About Life преди 5 години



Като ги срещнеш, става ясно, че и по интуиция си бил прав. Всичко, което правят, а това са одеяла и възглавници, завивки и топ-матраци, всички от абсолютно естествени и много добре обработени материали - фина вълна, кашмир, алпака, памук, мерино, е галещо, нежно, здраво, устойчиво и приласкаващо.



Малък бизнес с характер, интересен, различен и смел, това правят Владимир и Екатерина, родители на три деца и приемници на оригинална концепция за развитие, базирана на добре работеща идея и знание от миналото.

odeala.bg, и Катя и Владо, забелязахме, докато стил редакторът ни подготвяше една нетрадиционна за нас, но съвсем логична в междусезонното време, в което се намираме, подборка на най-готините одеяла, който човек с вкус може да си поръча онлайн. От общо 10-те избрани, 3 се оказаха избрани от родната онлайн платформа odeala.bg.


Interblanket топ матрак 160/200см

Както името красноречиво гласи, българският бранд специализира в направление, в чиито анти-депресивни и анти-пролетна умора функции се кълнем - нежните, меки, заместващи всяка липса и допълващи всяко удовлетворение одеяла, изцяло от естествени продукти и в красива палитра от неутрални бежово-сиви тонове, с невероятен на допир финиш и грабващи окото текстури.


Олекотена вълнена завивка 119 лв. 155/215 см.

 


Възглавница с пълнеж от 100% вълнени мерино перли 69 лв. 50/70 см.

Открихме и силно препоръчваме и чисто новия продукт в каталога на фирмата - топ-матрака от чиста овча вълна, както и завивките, също изработени от вълна, чийто аромат просто трябва да усетите, финия, чист, природен материал ухае на живот.


Interblanket топ матрак 90/200 см

More All About Life

Tanqueray с нов продукт в България

All About Life преди 20 часа

Световноизвестната марка джин Tanqueray пуска нов продукт на българския пазар. Продуктът е изненада за мнозина, тъй като е безалкохолната алтернатива на Tanqueray London Dry и е създаден за безалкохолни коктейли със същия, неустоим вкус. Идеята на бранда е, че всеки може да се наслади на Tanqueray 0.0 без да прави компромис с вкуса.

Може ли чешмяната вода да съсипе кожата и косата ни

All About Life преди 4 дни

В обществото битува схващането, че някои видове чешмяна вода могат да повлияят негативно на кожата и косата ни, но преди да навлезем в дълбочината на въпроса, нека първо се попитаме къде се корени проблемът.