Следва

Absolut търси най-оригиналните статуси в социалните мрежи!

Апетитен бургер + готини чорапи = В.Н.Л.

Give it socks x Skapto

All About Life преди 5 години

Ние сме момичета, които обичаме еклектични комбинации, както и вие, момичета и момчета, които ни четете. Когато ни се прияде бургер звъним на Skapto за по един апетитен Cheesus, който ще си вземем след точно 5 минути. Когато ни се доносят дизайнерски чорапи - те винаги са от Give it socks. 

Най-сладкото? То предстои, защото все пак живеем в света на неочакваните сприятелявания, как да не си обичаме момчетата с бургерите?

Оказва се, че нашите приятели са си направили нови адски свежи приятели. Ей, така от нищото: първа е срещата в коментар във Facebook. После идва похаресването на постовете в Instagram, а след това и срещата на живо и съвсем неусетно бързо разбират, че ги води едно и също - да усмихват хората. Няколко месеца по-късно от интернет дружки Give it socks и Skapto стават приятели с общи чорапи... Общи цветни чорапи, които ще те усмихнат.

И нас ни усмихнаха! Толкова, че утре, 20-ти март, ще подаряваме усмивки заедно с още куп готини хора в MOVE.BG, където Give it Socks и Skapto ще представят лимитирана колекция от унисекс дизайнерски чорапи, за които... убиваме, точно колкото и за бургер с бира и картофки, споделен с приятел/ка.

Да си тръгнеш от споделеното пространство на MOVE.BG с цветни "дрешки" за крачетата е абсолютно задължително, още повече, когато те са с -10% само тогава, само там. Това е 110% любов от пръв поглед.

Стига се лесно с метрото, от която и да е линия слизаш на метростанция Сердика, а трансгалактическият трамвай 22 също е наблизо, както и мини версията му трамвай 20. Ние ще сме там, за вас: усмивка и BE THERE!

More All About Life

Можем, освен да го отпразнуваме, и да се замислим: 22-ри април е Денят на Земята

All About Life преди 5 дни

Ние вярваме, че всеки ден трябва да бъде Ден на Земята. Но на 22 април (понеделник) ще имаме възможността да се обединим и заедно да направим нещо по въпроса за климатичните промени.

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 4 дни

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.

Астро: 4-те зодии, предразположени към психични разстройства

All About Life преди 4 дни

Коя зодия според вас е най-склонна към депресия? Кой е по-вероятно да има хистрионно разстройство на личността? Става дума за четирима представители на зодиакалния кръг, чиято психика е много лабилна.