Следва

#ootd: Windy but Sunny

Меган с цвят на вино в 70-годишен Dior

vintage, baby...

All fashion преди 5 години

Като ще е палто, да е винтидж Dior с големи черни копчета, които от своя страна изискват симпатична велурена мастиелно синя баретка за комплиментация.

От сватби до кръщенета, тези дни имаше много какво да се празнува в кралското семейство, а херцогинята от Съсекс успя да удари стилистичния джакпот при всяко едно събитие.

Вчера Меган се присъедини към съпруга си за кръщенето на малката Лена Тиндал, обличайки вече доста наедрялото си коремче в ретро кутюр креация на френската иконична марка, решена в необичания цвят на старо вино.

37-годишната Маркъл, която очаква първото си дете само след няколко седмици, изглежда съвършено стилна в коприненото палто, което пък прилича поразително на това, което през ноември 1960 година Джаки Кенеди облече докато е бременна с първородния си син.


Ще ви издадем тайна: Палтото на Меган е на поне 70 години, а с него тя по всяка вероятност се е сдобила от William Vintage, фаворитен магазин на близката й дружка Амал Клуни, която, смеем да кажем, се е специализирала в стилизирането на луксозни носени и употребявани стоки втора ръка.

More All fashion

Кой би предположил, че ципът е свързан с история за независимост?

All fashion преди 2 часа

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 21 часа

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.