Следва

Този ясен обект на желанието: C-то на Chloé

We love: Пенелопе в първата на Карл за Chanel

damn, girl...

All fashion преди 5 години

"Този априлски брой на испанския Vogue ще бъде наистина исторически" - така започват колегите от caliente Редакцията на около 2 300 км.

 

 

Съгласяваме се! Защото двете корици на пролетната им героиня Пенелопе Круз са абсолютно разкошни, даже вече се чудим как да се сдобием с броя на списание, което съвсем скоро за жалост ще бъде затворено.

Не стига, че е момиче на априлската корица, ами актрисата ще се изяви и като гост редактор за част от фешън материалите. Докато зачетем, обаче, какво има да каже по-нежната половинка от дуото Круз и Бардем, обръщаме внимание на сенсуалните фотоси, разпределени в две различни корици.


Първата: дело на Питър Линдберг, разбира се, и играеща роля на своеобразен трибют към Карл Лагерфелд, защото за нея Пенелопе е облечена в креация, част от първата кутюр колекция на Кайзера за Chanel от 1983-84-та година.


За втората латиноамериканската актриса влиза в тотално различен образ, "навличайки" разкошно и много секси Versace - сатенена рокля от pre-fall колекцията на италианския лейбъл, а причината е ясна - миналата година Круз влезе в ролята на Донатела Версаче за мини сериите The Assassination of Gianni Versace: American Crime Story.

Не можем да изберем между 1 и 2, затова предоставяме това удоволствие на вас: Коя корица на Пенелопе за Vogue Espana ви харесва повече? Отговорите чакаме в анкетата долу>>>

Анкета

Коя корица на Пенелопе за Vogue Espana ви харесва повече?

More All fashion

Аксесоарен флирт: тези 9 модела

All fashion преди 2 дни

И нека сезонът на слънчевите очила, освен да започне, да приеме точно определени форми и окраски: сърца, цветя, животински щампи. Най-добрите модели на Лято 24 следват, като гарантираме, че ще издигнат на друго ниво всяка визия, дори и най-семплата.