Следва

Какво носи Редакцията: Денят е вторник, всичко е в бежово

Функционалност и стил в новата колекция на Тory Sport

"...не всичко изглежда толкова функционално, колкото наистина е..."

Runway преди 5 години

След множеството проследени ревюта и този сезон, някои от дизайнерите решават да избягат от рамката „моден месец” и да презентират собствените си колекции по-рано или в случая по-късно от наложения стандарт. За новото Есен/Зима 2019 предложение от Tory Sport, най-богатата млада американска дизайнерка Тори Бърч обръща внимание на спортното облекло не просто като необходим продукт, а като силно желан начин на живот, към който мнозина се обръщат.

По различен маниер от предишните колекции, креативната твори в рънинг, тенис, голф посока, бягайки от клишираната визия на спортните модни продукти. „Щастлива съм,  че постигнах този ефект - не всичко изглежда толкова функционално, колкото наистина е”, споделя Бърч относно колекцията, създадена от висококачествени материи в перфектна изработка и модерно излъчване. Избирайки лайфстайла като отправна точка, множеството предлага и разнообразие от аксесоари, отново изработени в модерна, тенденциозна и спортно-ежедневна стилистика.

Чисто цветово, Тори аранжира цялото в неутрални бели, бежови и черни тонове, като акцентът е интерпретиран в горско зелени, небесно сини и нюанси на виолетов плод. С цел разчупване на монохромната гама, дизайнерката добавя доза динамичност с инкорпорирането на различни по дебелина райета, color blocking и абстрактни, отново сътворени в същата тоналност, десени.

Спортната-лайфстайл колекция на Tory Sport, в галерията горе>>>

More Runway

Седмица на модата в Париж Есен/Зима 2024: простата гениалност на Miu Miu

Runway преди 2 седмици

Не знаем как, но Miuccia Prada не спира да ни учудва, впечатлява и вдъхновява с желанието си да разглоби всяка колекция и всеки тоалет, независимо дали в Prada или Miu Miu, на неговите зъбчета и компоненти.