Следва

GAL Floripa или новият бранд на Алесандра Амброзио

Какво носи Редакцията: Денят е вторник, всичко е в бежово

обикновен, базисен и изчистен...

All fashion преди 5 години

Трите ключови основи на нормативната елегантност, които превръщат всеки аутфит в особено ефективен и неизбежно запомнен.

Лесно е, изключително лесно, да се съгреши с утилитарна кройка в монохромни земни тонове, които са въплъщение на естетическото освобождение.

Винтидж тренчът на Burberry, призванието на тридесетте години, отразява пролетта и си комплиментира с рокля-риза в абсолютно идентичен нюанс, която побира целия моден хедонизъм в себе си. Удобно, неутрално, с намигване на забавление и неизбежно напомняне, че всеки семпъл аутфит изисква своето - в лицето на шоколадовите неопренови ботуши над коляното, които предизвикват мнозинство от въздишки, тъй като се приспособяват, в по-малка или по-голяма степен към модната среща на мъжкото и женското начало.

Стилистичната максима е в навитите ултра широки ръкави, в иконичния принт на хастара, в прибраната строго коса на нисък кок, в анималистичните обици, които затварят цялото в кръг, а симбиозата с "джунгла" клъча им се получава някак греховно.

Сборът от всички тези елементи създава чудесно смущаващ ефект. Той е минималистичен, чисто утилитарен, не за всеки - и точно това го прави още по-изумителен и изкусителен.

Денят е вторник, всичко е в бежово.


P.S.: Улавяме модата в жестоки кадри, благодарение на Huawei Mate 20 Pro, който освен изкуствения интелект (ИИ) си има и тройната основна камера (40MP, 20MP и 8MP), разработена в партньорство с експертите във фотографията Leica. И е истинско бижу за мобилна фотография!

More All fashion