Следва

Кой кой е в модата днес: Сестрите Вентурини и личният им бранд Medea

GAL Floripa или новият бранд на Алесандра Амброзио

fashion news...

All fashion преди 5 години

Супермоделът Алесандра Амброзио може да се похвали с ново амплоа на дизайнер на бански костюми, а проектът, с който бразилската красавица усилено се е заела, идва с името GAL Floripa. Амброзио основава бранда съвместно със своите най-близки приятелки - сестра й Алин и приятелката им от детството Жизел, а относно концепцията тя споделя следното: "Винаги сме имали тази мечта. Отраснали сме във Флорианополис, което е остров в южната част на Бразилия, а банският костюм винаги е бил като втора кожа. Това бяха униформите ни, тичайки от единия до другия плаж, а да имаме собствен магазин за бански е наша обща мечта, още откакто бяхме на 18 години."


Избраното име GAL Floripa е комбинация от имената на момичетата (Gisele+ALessandra+ALine), а дизайните имат за цел да удовлетворят желанията на всяка жена, разгледани през призмата на 70-тарската бийч естетика. Всеки един от елементите, общо девет на брой - четири модела бикини и пет топа, е произведен изцяло в Бразилия, а силуетите са създадени с идеята да се комбинират помежду си в най-различни комбинации, в зависимост от вкуса и фигурата.

Колекцията за настоящия вече пролетно-летен сезон е представена под формата на изкусителни плажни кадри, главно действащо лице, в които, разбира се, е бившият ангел на Victoria's Secret. Банските, признаваме, никак не са лоши и могат да бъдат открити в сайта на бранда galfloripa.com, а цените варират между 88 и 228 долара.










More All fashion