Следва

Като мама: Ева & малката Есмералда в координирани точки

Катрин сложи ръкавче и облече роклята пак, браво!

Не е лошо, напротив...
 

Celebrities преди 5 години

На гала церемония по връчването на награди в National Portrait Gallery онзи ден Катрин се появи в същата рокля, в която се появи на празненството на BAFTA преди две години. Разликата в двете рокли няма никаква, все пак това е една и съща дреха, като изключим ръкавите.




BAFTA 2017-та

Роклята на Александър Маккуин с цветен принт на тъмен фон изглежда напълно нова и различна така. Естествено, и прическата, и аксесоарите също са нееднакви - пуснатата свободно коса пасва прелестно на внушението на дрехата.

Общо взето, кралското семейство, в интерпретационното модно и публично поведение на тази си представителка, се държи извънредно адекватно по отношение на личен пример, мода, трендове, устойчивост. Дори когато това противоречи на каноните.


 

More Celebrities

Бианка Ченсори облечена, първа поява след нападението в Дисниленд

Celebrities преди 12 часа

Кание Уест и Бианка Ченсори направиха първата си публична поява след нападението над Бианка в Дисниленд. Двойката беше забелязана в Лос Анджелис в необичаен за тях вид: първо, Бианка е в солидно облекло, ако изключим къси велосипедни шорти, второ, Кание, отговарящ на образа на жена си, е в светли дрехи, въпреки че обикновено носи черно.