Следва

ootd: Привет, пролетно равноденствие

Майчинският гардероб на Меган струва над половин милион

money talks...
 

All fashion преди 5 години

Кралското бебе, за чието име залагат, че ще е Артър, ще се появи съвсем скоро, а това е чудесен повод да върнем лентата назад и да проследим всички аутфити, които облече по време на бременността си Меган Маркъл.

По груби сметки през последните девет месеца херцогинята на Съсекс е пръснала симпатичната сума от около малко над половин милион, за да облича наедряващото си с всеки изминал ден коремче.

Общо 75 аутфита за точните 632 хиляди долара, което е около СЕДЕМ пъти повече от сумата, която Катрин е изхарчила за дрехи за родилки.

Най-скъпата креация в майчинският гардероб на Маркъл засега остава роклята на Oscar de la Renta, която тя облече на гала вечеря през октомври и която струва скромните 14 хиляди долара. Сравнение с това визията за бременни от H&M, струваща 35 долара, на която съпругата на принц Хари заложи през януари пък е буквално без пари, нали?

Любопитното тук обаче е, че докато на Меган й е забранено, по протокол, да приема безплатни дрехи, било то от най-иконичните дизайнери и модни къщи, то британските данъкоплатци няма да бъдат "санкционирани" от държавата заради луксозните дрехи за бременни на екс американската актриса. Всъщност, този, който плаща за гардероба на бъдещата мама е... принц Чарлз.

More All fashion

Аксесоарен флирт: тези 9 модела

All fashion преди 1 ден

И нека сезонът на слънчевите очила, освен да започне, да приеме точно определени форми и окраски: сърца, цветя, животински щампи. Най-добрите модели на Лято 24 следват, като гарантираме, че ще издигнат на друго ниво всяка визия, дори и най-семплата.