Следва

Обичта на известните: "Развеждащите се" Брадли и Ирина в NYC

Да или Не: Чанинг Тейтъм като блондин?

platinum...
 

Celebrities преди 5 години

Миии... ние няма да го върнем, поради простата причина, че вероятно е един от малкото мъже на тази планета, на когото му седи точно този нюанс на русото, да не кажем даже, че го прави и по-секси.

От около няколко часа Чанинг Тейтъм, който е лудо влюбен в Джеси Джей, вече се подвизава с руса коса и, разбира се, побърза да се похвали с промяната на милионите си почитатели в социалната мрежа.

"Лоша идея? Да или Не?", гласи анкетата, която придружава "блондинската" снимка, която актьорът сподели в Instagram.

Повечето интернет потребители стигнаха до заключението, че предишната прическа отива повече на Тейтъм, но има и такива, които оцениха новия му цвят. Между другото, самият актьор, с хумор призна, че "обича лошите идеи".

И понеже нещата с "Новия" или "Стария" Чанинг все още са на кантар, и ние питаме: Харесва ли ви актьорът като блондин или не съвсем? Отговорите - в анкетата долу>>>

Анкета

Харесва ли ви Чанинг като блондин или не съвсем?

More Celebrities

Бианка Ченсори облечена, първа поява след нападението в Дисниленд

Celebrities преди 14 часа

Кание Уест и Бианка Ченсори направиха първата си публична поява след нападението над Бианка в Дисниленд. Двойката беше забелязана в Лос Анджелис в необичаен за тях вид: първо, Бианка е в солидно облекло, ако изключим къси велосипедни шорти, второ, Кание, отговарящ на образа на жена си, е в светли дрехи, въпреки че обикновено носи черно.