Следва

Как изглежда Хонгконг след секс или иначе казано: Голата Хайди Клум в Азия

Ема Робъртс разведе Рейчъл и Хейдън, изневери с Гарет и заряза годеника

триъгълник по холивудски...

Celebrities преди 5 години

Повече от очевидно е, че и на звездите им е случват тежки любовни драми, като разликата, обаче, се крие в това, че колкото си по-известен, толкова по-зле.

Именно заради второто сега всички говорят за кашата, която сътвори племенницата на Джулия Робъртс - Ема.


По последни данни 28-годишната актриса е щастливо сгодена за 32-годишния си колега Евън Питърс. Но, променяме базата данни и задраскваме по-горното изречение, защото се оказва, че Ема не стига, че го е зарязала, а и вече му е намерила заместник.


С две думи: класическа изневяра в най-чист вид.

Младата Робъртс вече се гушка с друг колега - сексапилният 34-годишен Гарет Хедлънд, а запознати твърдят, че блондинката е лапнала яко по синеокия си колега, за което почти не може да я видим, защото... ВИЖТЕ ГО!

За да се обичат /младите/ Ема всъщност загърби "нищо и никакви" 7 години връзка с Евън, с когото се запознаха през 2012-та по време на снимките на лентата Adult World. Отношенията на младата актьорска двойка, обаче, бяха доста нестабилно, особено имайки предвид, че през 2013-та Робъртс дори бе арестувана за насилие над приятеля си, на когото тогава счупи носа. Няколко месеца след този инцидент, двойката обяви годежа си, но сватба през годините така и не се случи.

Любопитното е, че през октомври 2017 г. Ема се превърна в "ябълката на раздора" между Рейчъл Билсън и Хейдън Кристенсен, които в последствие се разведоха. Клюките носят, че Рейчъл открива недвусмислената кореспонденция на бащата на детето си с Робъртс и го изоставя. Тогава, обаче, Евън Питърс така и не се смути от историята на палавите смс-и, но явно изневярата със секси Гарет е преляла чашата.

Типично по холивудски никой от участниците в любовния триъгълник Ема–Евън–Гарет все още не е направил официални изявления... Така че - следва продължение!

More Celebrities

Бианка Ченсори облечена, първа поява след нападението в Дисниленд

Celebrities преди 9 часа

Кание Уест и Бианка Ченсори направиха първата си публична поява след нападението над Бианка в Дисниленд. Двойката беше забелязана в Лос Анджелис в необичаен за тях вид: първо, Бианка е в солидно облекло, ако изключим къси велосипедни шорти, второ, Кание, отговарящ на образа на жена си, е в светли дрехи, въпреки че обикновено носи черно.