Следва

Galeries Lafayette с нови буквички

С каишки като без каишки: 30, които да носим цяло лято

И да искаме, не можем да скрием очарованието си от фините и едвам забележими сандали, които настойчиво пълнят wish list-овете във всеки онлайн магазин, който посещаваме...

Shopping преди 5 години

Шумно се захласваме още от изминалата седмица насам, но това ни поведение е всъщност добре оправдано. Конкретният модел сандал е не просто убийствено красив, но и още представлява важен дял от тенденциите при обувките за настоящия пролетно-летен сезон. Говорейки за тенденции, заемаме се усилено с тяхното разискване и по-конкретно тези при обувките, всичко останало е вече подробно разгледано тук.


N 21

Първият епизод, представен по-скоро под формата на шопинг маратон, е ориентиран към любимата на всички дизайнери за сезона обувка, пречупена през 90-тарската призма. Често с квадратен силует в предната част, среден по височина ток и минимализъм в прочита, обувката може да бъде както сандали, така и mules (чехли). Но свързващото и при двата силуета е финият подход по отношение на дизайн, както и приятният ретро полъх, звучащ особено релевантно по отношение на стайлинг за сезона.


Rejina Pyo

В селекцията ни попадат всички модели, които заслужават да се видят, както и, разбира се, да се купят. Пазаруваме high end предложения сред първенците в заложения тренд (The Row, Gianvito Rossi, Jacquemus), както и още всичко от high street сцената, което поне що се касае до дизайн, повече от прекрасно достига търсения визуален ефект.


Sonia Rykiel

Всичките 30, в галерията горе>>>

More Shopping