Следва

#ootd: Thin Mint фрапучино

Galeries Lafayette с нови буквички

Поводът: предстоящото откритие на концептуалния им магазин на Champs-Elysees...

All fashion преди 5 години

Galeries Lafayette се похвалиха с нов визуален стил, разработен от Михаел Амзалаг и Матиас Августиняк от парижката агенция M / M.

Представен като лаборатория, концептуалният магазин Lafayette Champs-Elysées ще предостави площта си от 6500 квадратни метра на модата, музиката, книгите и гастрономията, и ще посрещне първи гости на 28 март. Мястото на срещата ще има уникално, геометрично и футуристично лого, подписано от Михаел Амзалаг и Матиас Августиняк от M / M Paris. Ще е достъпен и онлайн, като флагмана на бул. Елисейски полета номер 60 ще има специален уеб-сайт от момента на откриването.

Новата визуална идентичност вече се съзира по витрините на мястото, както и върху шопинг-торбите. "Идентичността се гради около играта със скелета на логото, всеки ред има свой характер, изглежда като отделен елемент", коментират от Галери Лафайет, като очевидно си харесват логото. Ние също смятаме, че е чудесно, все пак то има за цел за отрази многоликият характер на мястото, многото търговски и социални аспекти на Галерията и спецификата, ориентирана към бъдещето на новия концептуален търговски център, и го постига отлично.

More All fashion