Следва

Как го правят Те: рокличката от 1841-ва, в която се кръщават всички кралски бебета

WIN IT: Апетитни чорапи и шарени бургери или как да си спечелите бургер + чорапи

"Don't overthink shit, be HOPPY!"

All About Life преди 5 години

Нищо не премисляме, опре ли до неистов глад и "имам-нужда-да-си-купя-нещо" желанието, което, в комплект с вечната диета препуска през съзнанията ни ден и нощ.

- С глутен ли, или без?
- Ама пък тестото е вредно.
- Обаче то е малко.
- Щом е преди 18ч.
- Да си купя ли сандалите?
- Ще си взема без картофки.
- Ама толкова хубаво ми стояха...

Макар и този поток от истерични монолози да протича в главите ни всеки път, стане ли време да вземем решение, дори елементарно, както споменахме, щом опре до зверски глад и нуждата от нова придобивка, компромиси не правим, а гласовете в главите ни внезапно замлъкват.

Така ни съветва и слогана на очаквано доброто комбо от чорапи и бургери - да не оувъртинкваме. При Give it socks x Skapto, за които вече ви разказахме ТУК, няма какво да му мислим - от едните чорапите, от другите бургерите. А най-добре и двете.

Апетитни чорапи и шарени бургери или обратното, или просто как да си спечелим бургер + чорапи. Няма да ядем чорапи, спокойно, само ви ги подаряваме чифт от Skapto Buddies проекта им. Ето как да участвате:

Подготвили сме ви два чифта от новия дизайнерски модел + три ваучера от skapto.bg с промо код на стойнот 15 лева, с който може да си поръчате бургер от Skapto обект - независимо дали e в София или Пловдив!

* харесай поста в инстаграм;
* отбележи двама приятели - един, с когото с кеф би изял бургер, и още един - тотален фен на чорапите;
* бонус точки от нас, ако споделиш поста и на стори с таг @viewsofia;

BE HOOPY! Петимата победителите теглим в понеделник! 

Stay tuned.

More All About Life

Tanqueray с нов продукт в България

All About Life преди 4 дни

Световноизвестната марка джин Tanqueray пуска нов продукт на българския пазар. Продуктът е изненада за мнозина, тъй като е безалкохолната алтернатива на Tanqueray London Dry и е създаден за безалкохолни коктейли със същия, неустоим вкус. Идеята на бранда е, че всеки може да се наслади на Tanqueray 0.0 без да прави компромис с вкуса.

Може ли чешмяната вода да съсипе кожата и косата ни

All About Life преди 1 седмица

В обществото битува схващането, че някои видове чешмяна вода могат да повлияят негативно на кожата и косата ни, но преди да навлезем в дълбочината на въпроса, нека първо се попитаме къде се корени проблемът.