Седмичен ХОРОСКОП - 25.03 - 31.03

Astro преди 5 години

Меркурий и Нептун се намират в аспект на съвпад с Риби (24 - 29 март), вдъхновявайки разпалени комуникации по въпросите на свръхчувствителността на системите за убеждения на хората. Меркурий в Риби концентрира новините, разговорите и дискусиите върху интуитивните ни усещания, както и върху разбиранията за религията и необходимостта да бъдем толерантни и чувствителни към вярванията на другите. Това съчетание представлява, благоприятства и предоставя време да се учим от новини и разговори по въпроси, свързани с вярата и душевните убеждения, дори и само като наблюдатели или слушатели.

Венера навлиза в Риби (26 март - 20 април), като фокусира вниманието си върху развлекателните начинания. Докато трае съвпадът, музиката, поезията, изкуствата, психичните феномени, както и духовното и религиозното практикуване ще бъдат есенциални занимания и интереси. Въпросите на сърцата ще подчертаят умерената пасивност, нежността, чувствителността и нуждата от лек подход в изразяването на любовта и чувствата като цяло.

Марс, планетата на войната, енергията, действието, силата и натиска, ще управлява чрез Близнаци, знакът на мисленето, душевното, знанието, общуване и двойствеността, от 30-ти март до 16-ти май. Когато енергията е впрегната и то по този начин, емоциите и чувсвата ни се проявяват чрез писане, речева комуникация, дискусии, а всички тези изрази ще се движат тенденциозно и като съсредоточен огнен и вдъхновен поток. Марс в Близнаци помага да се активират и стимулират двойни перспективи, което улеснява виждането и разбирането на двете страни в разгорещени дискусии, като същевременно прави по-трудно да се вземе страна.

Хороскоп

Още от Astro