Седмичен ХОРОСКОП - 25.03 - 31.03

Astro преди 5 години

РИБИ 20.02 – 20.03

Ако сте родени под знака на Риби, една от изненадите тази седмица ще бъде свързана с жена и нейните действия към вас, които могат да бъдат както полезни, така и подчертано неблагоприятни. В повечето случаи обаче нейната намеса в живота ви, на този или пък на по-късен етап, ще бъде важна и не трябва да бъде приемана еднозначно.

Седмицата известява за сложни проблеми или ситуации на работното ви място, които могат да намалят и тотално обезкуражат вашите надежди и очаквания.

Здравословният проблем на човек, когото познавате, може да се задълбочи и да предизвика голямо безпокойство в кръга от близки роднини.

Чувствителни и емоционални сте, което като състояние лесно предизвиква спорове или напрежение във връзката ви. Склонни сте към ненужно подозрение, което ще създаде дискомфорт по отношение на съществено важни въпроси. Седмицата ще бъде благоприятна за любовни преживявания с партньор, живеещ в друг град или пътуващ, за да се срещнете. При по-младите представителки на зодията седмицата ще бъде запомнена със случването на съдбоносно и много специално събитие на любовния фронт.

Хороскоп

Още от Astro