Седмичен ХОРОСКОП - 25.03 - 31.03

Astro преди 5 години

БЛИЗНАЦИ 22.05 – 21.06

Ако сте родени под знака на Близнаци, тази седмица е възможно да се почувствате натъжени от разговор или събитие в семейството си, върху които нямате контрол, но по някакъв начин могат да повлияят на начина ви на живот. Възможни са различни събития в живота на роднините ви, които могат да предизвикат тревожност или напрежение от различно естество.

Тази седмица ще ви зарадва със среща или събиране, свързани с вашето дете или друг млад представител на семейството ви. Причината за това събитие може да бъде важен успех или предстояща промяна в живота им. Периодът ще зарадва някои от вас с новини, свързани със зачеване или раждане.

Избягвайте твърде оптимистичните планове, свързани с парични и други финансови въпроси, тъй като вероятността от различни пречки или забавяния е твърде голяма; избягвайте да се нагърбвате със заеми, защото или условията няма да бъдат благоприятни за вас, или ще има събития, които ще направят вземането на този кредит безполезно.

През седмицата ще възникне много неприятен конфликт с жена, който обаче ще може да приключите много бързо, вероятно с цената на компромис от ваша страна.

Хороскоп

Още от Astro