Седмичен ХОРОСКОП - 25.03 - 31.03

Astro преди 5 години

СТРЕЛЕЦ 23.11 – 21.12

Ако сте родени под знака на Стрелец, тази седмица ще ви донесе важна среща, разговор или събитие, свързано с момче или млад мъж. Тези преживявания могат да бъдат от различно естество, да са свързани с някого от вашето семейство, вашата работа и други. Седмица ще бъде доста напрегната поради необходимостта да отидете на различни места и да се срещнете с различни хора, за да разрешите противоречиви ситуации или проблеми. Резултатите невинаги ще ви удовлетворят и това ще се яви като допълнителна тежест за вашата психика.

Не е изключено получаването на неприятни новини за хора, които са просто познати или пък са част от близкия ви роднински и приятелски кръг. Новина, свързана с млада жена, ще ви раздразни, заради глупостта на ситуацията или липсата на категоричност и увереност в нейните действия и решения, въпреки съветите, които й давате постоянно.

Младите господа, родени под знака, които имат собствено дете, ще трябва да вземат решение или да се нагърбят с ангажимент, който ще бъде важен за тяхното бъдеще.

Хороскоп

Още от Astro