Следва

Обичта на известните: И той, и тя по шорти Дж.+ А.

Хироус Тотал 2.0 - предизвикателство за смели хора!

Колко от вас са се замисляли за възможността, че извънземнисъществуват и живеят редом с нас?

All About Life преди 5 години

А на колко от вас им се е приискало да влязат в ролята нагероя/героинята в някой от филмите, романите, пиесите?Ако виждаш себе си в някоя от гореизброените роли, то ти сиедин от мечтателите и те предизвикваме да избягаш отреалността за една нощ.



На 30 март, точно в 22:00 часа, откомандния център на зала Фестивална ще бъде дадено началотона мисия Хироус Тотал 2.0. Всеки, дръзнал да се присъедини, ще има възможността да сезапознае с трима представители на извънземни раси, членки на нашата техно-галактика.

Макар приели човешка форма, тепритежават свръх способността да пътуват през космическите пространства. Те ще ни преведат през своята музикална вселена и ще се погрижат за доброто ни настроение. А ако си от онези скептичните и не вярваш, че извънземни съществуват,  то ето малко доказателства:



* Елън Алиен каца на Берлинската техно сцена преди повечеот 25 години. Успешен диджей, продуцент и радиоводещ, тя дори не крие извънземния си произход. Тази година празнува 20 години от създаването на лейбъла си ‘Би ПичКонтрол’ който продаде повече от 300 000 копия от саундтрака на легендарния филм “Berlin calling”, композиран от Пол Калкбренер, а през месец януари обяви и нов, носещ името ‘Ю Еф Оу’. Едноименното парче превзе техно класациите и влезе в сетовете на най-големите диджеи още с излизането си. Тя е един от малкото електронни артисти, удостоени с честта да покажат своето творчество в център ‘Помпиду’, в Париж.

 Елън гостува пред българска публика за втори път,  като предишния бе през октомври 2017 заедно с Лен Факи.



*ДиВиЕс Уан или властелинът на времето в съвременната техно музика. От 2011 досега, представителят на американската електронна школа с Руски произход успява да създаде и ръководи два успешни лейбъла - ‘Хъш’ и ‘Мистрес Рекордингс’, за които са издавали редица емблематични имена. От нелегалните рейв партита в Минеаполис, където изпитва тежестта на Американската правораздавателна система, до дансингите на най-престижните клубове в света - Зак Кутурески показва извънземни умения на пулта, но винаги остава здравостъпил на Земята. Негови са думите, че ди джеят е само съсъд, който пренася музиката до танцуващите.

Той е собственик на колекция от над 30 000 винила, показателниза неговата любов към музиката и богата му музикалнакултура.



* Сетаок Мас е част от подбрана извадка извънземни, които впечатляват със способността им да пътуват във времепространството и то само в рамките на едно парче. В неговия саунд са съчетани класиката от миналото, примесена с енергични съвременни пулсации и остри детайли от бъдещето. Музиката, която той издава за лейбъла си ‘ЕсКей_Илевън’, не само оставя ярък отпечатък на електронния небосвод, но и привлича вниманието и интереса на множество величия по целия свят.

Предстартовото броене вече започна!

Билети ТУК!

More All About Life