Следва

Trap or Fashion Queen: Карди Би пуска собствен лейбъл?

Trend report: Teeny-tiny Bags

Чантичките в мини и макро силуети постепенно, но категорично извоюват своите позиции в случващото се на модната сцена сега...

Fashion преди 5 години

Заради привлекателния си вид и най-вече чудатия размер, в който въпросните аксесоари се настаняват, те се превръщат в неизбежен тренд, крадящ погледите ни от известно време насам.

По същия маниер Le Mini Chiquito на Jacquemus се превръща в популярна тема на разговор, в която размерът е от основно значение, а чудесният външен вид е просто бонус. Освен на стрийт стайл сцената, където всъщност всеки един шантав тренд се радва на завиден успех, дизайнерските миниатюри присъстват на дефилетата във всяка една от големите фешън столици както за настоящия пролетно-летен сезон, така и за предстоящия есенно-зимен за 2019-та. Brandon Maxwell, Acne Studios, Coach, Burberry и Loewe са само част от имената, застъпващи в течението, а спрямо личния прочит на всеки един от дизайнерите, макро силуетът по никакъв начин не е ограничаващ, а напротив. Наблюдаваме го в разнообразни силуети, текстури и цветове, носен в ръка, крос боди или дори като belt bag.

Ние лично все още се чудим доколко макро размерът ще влезе в употреба в ежедневието, но наблюдавайки вдъновяващите стрийт стайл интерпретации, подбрани тук, със сигурност ще му дадем шанс още при следващия шопинг маратон>>>

More Fashion

От ципа на Ема Стоун на Оскарите до ципа като символ на независимост

All fashion преди 12 часа

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 1 ден

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.