Следва

Списанието-икона ROLLING STONE ще има и български еквивалент

ЕСЕНцията на сезона. Есенен Shopping Guide, част 3

40-те са хитът! И поради тази причина подиумите повеляват - бельо на показ и обгръщане с кадифе. А комбинацията...

Fashion преди 14 години

40-те са хитът! И поради тази причина подиумите повеляват - ''бельо на показ'' и обгръщане с кадифе. А комбинацията с любимите на всички дипли и къдрички, създава хармонично усещане за кабаре.

И затова ще си говорим почти цялата зима. Бъди смела, дори леко ''театрално натруфена'', защото брошката не седи никъде толкова добре, колкото върху кадифе.

Нощните преживявания се различават от тези през дните на Депресията, но излезеш ли с червено червило, очна линия и дантелена рокля под кадифено палто, ще си пак толкова интригуваща, колкото би била и през 40-те!

И освен това, помислихме и за офис-дамите, за които костюмът е ежедневие. Bicolour панталони и поли, навити крачоли и ръкави, или ''костюмиран'' гащеризон... Всичко това е позволено, ако е шик.

За традиционалистките остава иконичното сако тип ''Chanel'', което колкото е старо, толкова е смразяващо елегантно и секси!

А най-любомото нещо в тази криза, от която до гуша ни дойде, е онзи иновативен подход да спестяваш от материали. Така се получават и хитовите - палта без копчета, ризи без рамене, сака без хастар. Традициите са за това да се нарушават!

А нашият шопинг гайд продължава и утре с любимите ни чанти и обувки!
 

More Fashion