Следва

K-beauty - историята на корейското чудо и какво да си набавим за личния будоар

#tobeCOCOgirl БЛИЦ: Сиси

I wanna be a #cocogirl... 

Hair преди 5 години

And she is a true #cocogirl.



Въпросът: Кой може да е едновременно сладък, приятно щастлив, отдаден на работата, разбиращ красотата и изпълнен с желанието да кара и другите да се чувстват добре? 

Отговорът: Сиси от СОСО.

Която ни каза: Казвам се Силвия Ангелска, СИСИ за всички, които ме познават, даже и от минута. Щура Водолейка. Малко фитнес и много танци, а хобито и работата ми са едно. Страстта към тази магия, която с лека ръка се получава в COCO, въображението, вдъхновението са нещата, които ме правят щастлива. Вече 4 години има СОСО Dry Bar, заедно сме от самото начало. Да си СОСО момиче е като да си сред море от шоколад, небе в цвят тюркоаз, да ходиш върху облаци или да се возиш в бърза кола с цвят червен, да пътуваш из света с цветни коси от блясък. Семейство, усмивки и зареждаща енергия всеки ден.

А ние заключихме: Коси, червени като малина, очи, оцветени в топъл лешник и усмивка с нотки късно лятно розе. 



Сиси от COCO днес, между запазените часове за подстригване и грижа за косата, споделя в бюти-блиц малките си женски тайни, с нас, и с вас>>>

V.S.: Как става така, че си толкова хубава? Нещо в бюти-рутината, нещо друго? Каквото и да е, само кажи! 
С.:
Обичам да спинкам сутрин, за да е починало лицето ми, а кожата - сияйна. Затова и пия достатъчно вода. Ритуалът за старт на деня е кратък и залагам на бърз грим.

V.S.: Евъргрийн комбинацията ти от грим/прическа/маникюр? 
С.:
Нежен грим с плътно матово малиново червило, чуплива коса, нежен маникюр в нюд цветове.

V.S.: Пет неща в козметичната чанта, без които не излизаш, дори навън да има торнадо?
С.:
 Червило, парфюм, спрей за блясък и аромат в косите, руж, крем за ръце.

V.S.: Продуктът, към който си развила абсолютна зависимост?
С.:
Rapid repair sprаy by Alterna hair care - изпълва ме с луксозен аромат за целия ден и придава свежест и блясък в косите ми.

V.S.: Мениш ли нещо по себе си в течение на деня? 
С.:
Мога да се преобличам по няколко пъти на ден, а с това променям и настроението си. Косата е един от основните ми аксесоари, а дължината й ми дава свобода да я променям според аутфита.

V.S.: Любимият мирис?
С.: 
Дълбокият аромат на жасмин, ванилия и роза.

V.S.: Гримът-цар?
С.:
Лек, нежен фон-дьо-тен с малко блясък в очите и задължителното червило, с което подчертавам себе си и усните си - червено или светло кафяво с розе нотки и лек матов ефект.

V.S.: Бюти табуто?
С.:
 Зеленият цвят не е сред фаворитите ми - нито зелени дрехи, нито зелени нокти, най-малко зелена коса, даже и да е супер тренди и единственият останал цвят на колор бара в СОСО.



V.S.: Любима марка?
С.:
Dior- грим, без които не излизам. Tom Ford - ароматът, който винаги върви с мен и след мен.
Alterna - блясъкът, нежността и изтънчеността на скъпото бижу в косите. СОСО - млад бранд, който създадохме заедно, целият екип, и вече четири години работим с ясна визия за красива коса.

V.S.: Бърза, лесна и стилна прическа - как?
С.:
Оставям косата леко влажна, чупливо небрежна, като нанасям продукт, който ще я хидратира, но и фиксира. Намачквам я с пръсти или просто няколко завъртания с маша за уейвс движение. А, ако предпочитате косата си прибрана, плитките винаги са красиво решение - заложете на рибена кост, асиметрична и леко раздърпана. И добавете любим аксесоар.

V.S.: Ти си само цвят...
С.:
 Червен, огнен към малина. Даже залагам на тези нюанси в моята коса през последните шест години. Разбира се, променям леко нюансите, тоналността и светлината.

V.S.: В "красотата и на война" най-важният съвет е?
С.:
За да получиш, трябва да дадеш. Така е и с живота, и с косите, “храниш ги” и те ти се отблагодаряват със здравина и гъвкавост. Защото красивата коса е здравата коса, а за нас това е най-важното. Правилната профи грижа при специалист, с качествени продукти, и поддържаща грижа вкъщи.

V.S.: Поддържаш форма с?
С.:
В нашата професия трябва да се грижим много за тялото си. Признавам си, обичам сладичкото. Но и тренирам редовно и това поддържа тонуса ми.

V.S.: Бюти гурото ти е?
С.:
Гери Баева - практична, стилна, винаги с нещо вдъхновяващо и актуално по себе си. И не защото е my favourite boss lady и приятел, а жена, която усеща себе си.


COCO dry bar и Сиси са на ул. Николай Хайтов №2, а на ул. Козяк, бл. 112 се намира COCO Nail Academy, новият spot на COCO.

#tobeCOCOgirl БЛИЦ: Петя

More Hair