Следва

Ето я и нея: От Chanel пуснаха lookbook на колекцията с Фарел

Немска функционалност & френски шик: Капсулната на Puma x The Kooples

null

All fashion преди 5 години

Какво се случва, когато немската функционалност се срещне с френския шик в най-изтънчения му изчистен вид?


Фешън сътрудничество на Puma и The Kooples ни е колкото любимо, толкова и неочаквано, защото някак сме свикнали да се любуваме на елегантните флорални рокли на вторите.

От френската марка и спортния гигант ни изненадаха с дамски и мъжки дизайни, между които сребърен трак екип, спортни панталони в черно и червено, бомбъри, суичъри и минималистични тишърти.




А кадрите от рекламната са толкова готини и носещи свобода, че моментално предизвикват наложително искане на поне един елемент от колекцията. Пу за нас една loose black t-shit with sequins, моля!










More All fashion

От ципа на Ема Стоун на Оскарите до ципа като символ на независимост

All fashion преди 23 часа

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 1 ден

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.