Следва

Бременна ли е с пето дете Хайди Клум?

Да, това е 23-годишната дъщеря на Еминем

времето лети...

Celebrities преди 5 години

Помните ли малкото русо момиченце, което Еминем снимаше във видеоклиповете си и споменаваше в лириките на песните си?


Е, Хейли Скот вече никак не е толкова малка.



23-годишната дъщеря на иконичния рапър се е превърнала в красива млада дама и се радва на близо 2 милиона последователи в социалната мрежа, на които редовно показва фешън кадри, заснети по света.

Всъщност Хейли завърши гимназия с отличен успех и дори бе избрана за кралица на бала, признавайки, че майка и баща й са най-влиятелните фигури в нейния живот: "Те ме направиха човека, който съм сега, и ми дадоха цялата подкрепа, която имам."


И въпреки че има диплома по психология от Мичиганския държавен университет, в момента дъщерята на Еминем се фокусирала върху това да стане Instagram инфлуенсър.


 

Красивата млада госпожица е плод на любовта на Маршъл, както е истинското име на рапъра, и Кимбърли Ан Скот, за която е бил женен два пъти и с която има доста бурни отношения. След развода им през 2006-та, бившите най-сетне се съгласяват на съвместно попечителство над Хейли.

More Celebrities

Внезапно слабичката Кейти Пери и пак ли за онова лекарство става въпрос

Celebrities преди 1 ден

Кейти Пери и силно вталената й фигура, демонстрирана в прозрачна мрежеста рокля на музикалните награди iHeartRadio 2024 възбудиха добре познатия ни шум около "обичайния заподозрян" - Оземпик. 

Pre-Fall 2024 на Dior и всички звездни гости на Мария Грация Кюри

Celebrities преди 1 ден

На 15 април в Ню Йорк беше показана предесенната колекция на френската модна къща Dior. Творческият директор Мария Грация Кюри събра на първия ред куп на шоуто в Бруклинския музей куп звездни посланици на марката.