Следва

Аз всичко бих отново изживял, излюбил, изпътувал, изговорил, измолил и изплакал, и изсмял...

Бременна ли е с пето дете Хайди Клум?

baby blues...

Celebrities преди 5 години

Лени, Хенри, Йохан и Лу, но ще има ли ново име към този детски отбор?

Според мнозина – Да, защото Хайди Клум е бременна с петото си дете, плод на любова й с младока от Tokio Hotel Том Каулиц.


Влюбената двойка се появи на благотворителната гала вечер amFAR в Хонконг, където 45-годишният немски модел привлече вниманието с изпъкнало коремче и по-закръглена от обикновеното фигура.


За събитието Хайди заложи на дълга черна рокля от Versace, която ясно и плътно очертаваше фигурата й, а почитателите дори отбелязаха, че по всяка вероятност Клум и Каулиц очакват момче.

Любопитното е, че моделът упорито мълчи по темата и не коментира новината за пета бременност, което само по себе си говори много.

 

 

Хайди Клум и 29-годишният Том Каулиц се сгодиха в края на миналата година след 9-месечна връзка. И за двамата това няма да е първи брак: Хайди има два развода и четири деца зад гърба си, а Том е бил женен за кратко за Риа Сомерфелд.

More Celebrities

Внезапно слабичката Кейти Пери и пак ли за онова лекарство става въпрос

Celebrities преди 1 ден

Кейти Пери и силно вталената й фигура, демонстрирана в прозрачна мрежеста рокля на музикалните награди iHeartRadio 2024 възбудиха добре познатия ни шум около "обичайния заподозрян" - Оземпик. 

Pre-Fall 2024 на Dior и всички звездни гости на Мария Грация Кюри

Celebrities преди 1 ден

На 15 април в Ню Йорк беше показана предесенната колекция на френската модна къща Dior. Творческият директор Мария Грация Кюри събра на първия ред куп на шоуто в Бруклинския музей куп звездни посланици на марката.