Следва

Обичта на известните: Моника и Никола из кралския парк

Никълъс Кейдж вдига сватба с 23-годишна гримьорка

wedding bells...

Celebrities преди 5 години

Очевидно разликата от 32 години по паспорт грам не притеснява Никълъс Кейдж и Ерика Койке, които са влюбени и загубени.

До съвсем скоро двамата искаха да запазят връзката си, която продължава малко над година, в тайна, но през папараци ги нащракаха първо на романтична ваканция в Пуерто Рико, а след това и на интимна вечеря в Лос Анджелис.

Оказва се, че отношенията между 55-годишният Кейдж и 23-годишната му избраница са толкова сериозни, че двамата ще вдигат сватба - четвърта по ред в биографията на актьора.


Кейдж е бил женен три пъти преди това: Първият избор на актьора е Патриша Аркет. Двойката подписа през април 1995 г., а през 2001 г. се разведе. Година по-късно Никълъс каза заветното "Да" на Лиса Мари Пресли, дъщерята на Елвис Пресли, която преди това бе женена за Майкъл Джексън. Но и този брак завърши с зле. През ноември 2002-ра двамата подадоха молба и официално се разведоха две години по-късно. Третата съпруга на актьора е Алис Ким. Двойката се венча през 2004 г., а година по-късно се роди синът им Кал-Ел. През юни 2016-та официалният представител на звездата потвърди слуховете, че Алис и Никълъс са се разделили след 12 години брак.

More Celebrities