Следва

17 години по-късно: Манди и Шейн отново в A Walk to Remember

Обичта на известните: Моника и Никола из кралския парк

по френски...

Celebrities преди 5 години

Моника и Никола, с разликата от 18 години, летят на крилете на любовта, а отношенията им са в разгара си...

... или поне така изглежда от последната романтична разходка на 54-годишната актриса и 36-годишния художник и собственик на галерия. Двойката се погушка и поцелува из парка на Версайския дворец, без грам да се смущават от папараците, които уловиха любовта им в обектив.





Тя в тъмен кадифен костюм, комплиментиран от риза на polka dot мотив, а той - изключително хъшлашки, с маслиненозелено палто, скъсани дънки, чорлава коса и груби мъжки боти.







Според слуховете Белучи, чийто бивш Касел очаква дете от 23-годишната си прясна съпруга, е срещнала художника, сценограф и собственик на галерията още през 2017 година. Но едва през ноември миналата година, тя реши да проговори за отношенията им в интервю:

"Отдавна се срещам с един мъж. Той не е от филмовата индустрия, но също така му се налага да пътува често, колкото и на мен. Ритъмът му на живот му позволява да ме разбере прекрасно. Не искам да издавам името му, но мога да кажа, че съм много щастлива", каза тогава Моника.

Още през март тази година, обаче, двойката се появи на Седмицата на модата в Париж, където и за момент не скриха страстите помежду си.

Любопитното е, че подобно на Белучи, която има две дъщери от бившия си Венсан, Никола Люфевър също възпитава 8-годишно момиче от предишна връзка.

More Celebrities

Ричард Гиър, 74, и Алехандра, 41, на гала в Ню Йорк

Celebrities преди 1 ден

Ричард Гиър и Алехандра Силва подкрепиха благотворителната гала City Harvest, която се организира за набиране на средства за осигуряване на топла храна на тези, които имат най-голяма нужда от нея. На събитието присъстваха също Криси Тейгън и Джон Леджънд, тя - в приказна прозрачна рокля.